KLM sluit ticketing- en reserveringskantoor Paramaribo

Het ticketing- en reserveringskantoor van de KLM aan de Hofstraat 1 sluit vanaf 31 mei de deuren.
Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

26 April 2024 08:06

Voor mij lezen

PARAMARIBO — De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) sluit op 31 mei voorgoed haar ticketing- en reserveringskantoor aan de Hofstraat 1 te Paramaribo. “Reden hiervoor is dat we wereldwijd, ook in Suriname, een sterk teruglopend aantal bezoekers van dergelijke verkooppunten zien”, schrijft de vliegmaatschappij in een persbericht. Daarin wordt “oprechte waardering” uitgesproken aan de trouwe klanten in Suriname voor hun jarenlange “onvoorwaardelijke steun”.

Voor de mensen die toch graag direct contact hebben wanneer zij een reis boeken, zijn de reisbureaupartners van de KLM in Suriname een optie. Voor de rest worden reizigers geadviseerd om voor vragen over tickets en reserveringen de website van de KLM te bezoeken of anders te bellen (+31 20 4747 746) met het bedrijf.

In het persbericht wordt benadrukt dat – ondanks het besluit tot het dichtgooien van het ticketing- en reserveringskantoor – het vluchtschema ongewijzigd blijft. De zes vluchten per week met de Boeing 777-300 op de mid-Atlantische route (Paramaribo-Amsterdam vice versa) worden gehandhaafd. Ook worden de commerciële activiteiten van KLM in Suriname nog steeds beheerd door Sandhiya Kanhai. De Country Sales Manager voor Suriname en Guyana houdt kantoor in Paramaribo.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel