Goede Vrijdag boodschap NPS

[Foto: pthu.nl]
Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

29 Maart 2024 08:04

Voor mij lezen

Op deze Goede Vrijdag van maart 2024 wil ik u groeten lieve broeders en zusters in de naam van onze heer Jezus Christus. We luisteren naar de woorden van de profeet Johannes. Johannes hoofdstuk 3 zegt ons: “Alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij zijn enig geboren zoon gegeven heeft opdat eenieder die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven hebben”.

Leven is wat wij willen, leven is waarnaar wij streven, eeuwig leven is het leven dat ons is beloofd na het leven hier op aarde. In Suriname willen wij ook leven, leven in volheid. En deze dag wordt ons bepaald, onze aandacht wordt getrokken naar de bron van het leven, namelijk Jezus Christus.

Maar die tekst zegt ook dat God de wens te kennen heeft gegeven en uitgevoerd in Jezus Christus om ons nieuw leven te geven. Hoe doet Hij dat? Door Zijn zoon aan het kruis op Golgotha te nagelen.

Vandaag in alle kerken vieren wij en gedenken wij het feit dat Jezus Christus zijn leven voor de wereld – en in de wereld bestaat een land als Suriname. God heeft Zijn leven gegeven voor ons, deze wereld. En we danken God dat er organisaties zijn die dit onderschrijven. En dat is de NPS.

De NPS wil dat heel Suriname en de wereld weet dat Jezus leeft en leven wil geven aan ons. Overigens, de NPS heeft zich altijd ingezet voor het leven, een goed leven, een kwaliteitsvol leven in Suriname. En dat is helemaal in lijn met de boodschap van deze dag. Dat eenieder die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven zal hebben.

Moge de Here u en ons en de NPS als organisatie, maar bovenal onze Surinaamse natie het leven schenken in eeuwigheid. Amen.

Nationale Partij Suriname, A Nyun Pasi

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel